denizli escort
Fara mere in scoli si in acest an | Better FM Botosani 106.3 - Because music matters


Educatie 100_3063

Adaugat pe 15 ianuarie 2013 | de Gina

177 vizualizari | 0

Fara mere in scoli si in acest an

Elevii din judetul Botosani nu primesc nici acum mere gratuite. Licitatia nu a fost adjudecata, asa ca banii alocati pe primul semestru Consiliului Judetean pentru programul Guvernamental s-au intors la bugetul statului. CJ a fost nevoit sa repete licitatia privind distribuirea merelor in scoli, dupa ce intr-o prima etapa nu s-a inscris niciun ofertant, din cauza pretului prea mic, dar si a dimensiunilor produselor. Productia din acest an nu se incadreaza la standardele impuse in caietul de sarcini, astfel incat niciun agent economic nu s-a inscris pentru a participa la licitatie.
Costul stabilit la licitatie pentru un kilogram de mere este de 2,8 lei, in pret fiind inclus si transportul. Un nou termen al licitatiei era 10 ianuarie 2013, insa a fost amanat pana pe 6 februarie 2013.
Elevii din clasele I-VIII din unitatile de invatamant trebuiau sa primeasca zilnic, gratuit, mere distribuite prin programul de incurajare a consumului de fructe in scoli. Costurile pentru distributia merelor in anul scolar 2012-2013 se ridica la 1 milion de lei.


Etichete: , ,Back to Top ↑

Astr4L